Thursday, 10 July 2014

K A R M A

 

Assalamualaikum hm hm dah lama tak berblog nii kan? Dulu,aku rajin start dh mula membeso nihhhh. Maaf lah ampun maaf dipinta :') Nak raya lagiponnn haha raya 2014. Dh beso dohhh akuuu form4 dhhh. Haha tapi perangai still mcm budkbudk.Aku sihat je takde sakit ponnn. Sakit alaaa pekara biasa. Ingat tak aku pernah cerita pasal 'Insan bernama kekasih' yes. Muhd Nurafiq Danish Bin Khirualadin :) hahaha dah empat tahun dhhh. Dari aku tolong dia dgn rahmah then dia clash kapel dgn aku then klash lagi then kapel lagi tinggalkan akuu then getback. Wow? Nmpak kan? Kalau tak kahwin samasama tktaulahh nk ckp apa? Act, tahunnihhh duadua pindah sekolah. So,mmg cptlahhh hubungan kiteorg renggang. Hm hm aku still mengharap dia JODOH aku :') tapi di suka org lain org tuuu pon kemungkinan besar suka dkat dia :') takpe aku kuat lah.  Mungkin dapat yang lagi baik. Takpon mungkin Allah kata bila kita dah sayang seseorg Allah mmg akn bagi kita dugaan kan? Kadangkadang nak menangis bila ingat kan dia tapi tkpe sabar tu kan indah. Smile is myway. Hmhm nak ckp dia tak fhm akuuu. Tapi tapi takkan perempuan tuuu takde perasaan mcm aku :') tak penah fkir kan sedih aku. Mmg aku ngaku ahh susah nak lupakan afiq. Gilaaa kau. Aku suka dia start aku form1 kot. Aihhh,lelaki kan? Mana penah nak perasan hmhm tapi aku percaya karma tuuu wujud :') karma tu In Shaa Allah berpihak pada aku yg dh lama setia nihh smpai lelaki lain dtg ponnn aku tk pndg. Nmpak tak betapa hebat panahan dia. YaAllah,aku beserah padamu jika dia jodohku rapatknlah hubungan kami. Jika bukan jodohku jauhkanlah dia drikuu :') Semoga satuhari nanti dia akan rsa kesakitan yg sdg aku alami :'( kepada Ifa kita tknk gaduhgaduh dh besar dh boleh pkai otak. Harap awk fhm  smuanya :) kepada awak pulak saya berdoa agar awk berlembut hati semula untuk menerima saya seaadanya :') Amin. Thanks and Assalamualaikum.

Kalau Suka Entry Ni , Like Je !

 
Segala Catatan Di Blog Ini Milik Ainur Baiduri Batrisyia