Sunday, 3 August 2014

R A Y A 1 4

Asalamualaikum. 

Hahaha , maklum lah dh penat puasa sebulan :) tibaaaaaa lah masa kitaa sambut kemenangan pada 1 Syawal yang mulia. Hahaha, fis2 annn ingat tahun nihhh raya tak best tauuuu tapi tapi peh peh tahun nih ahhh paling best gilaaaa hahaha taktau ahh nk ckp mcm mne. Yang tak best nyaaa cuti seminggu je haishhhh biase ahhh JOHOR kannnn start skola hari Ahad beb :') hahaha mcm nk nanges sbb budk KV cuti 2weeks kesian Afiq hahaha takpe ahhh dia pon ade spepat punya *kongsi tuuu mulia kadang2 (Sabo je le ) hahaha tahun nih tak sangka sama baju dengan diaaaa. MERAH sama . Act, memang janji dia pon nk sgt pkai merah ingat dia memain rupenye betul . So, same ahhh kiteorg pada raya pertama :) Seronok? Ada sikit ahhh . Hahaha dia kan aku punyaaa hm hm malas ah nak mula drama okkk. Tahun nih pkir raya dekat Muo je tibe tibe en ibu cakap "okraya ketiga kita balik perak" like what ? Habes punah hataoan aku nak beghaye dengan budkbudk SEGA . Afiq pon kata dia nk dtg umahhhh tapi apakan daya masa tak akan kembali hahaha habes mk buat mcm mne aku takde kat rumah hm hm tak dpat ah nak beghaye tunggu aku dh ada lesen motok bruu kitaaa vroom vroom sama sama yawww. Bilaaa le nk amek lesen moto nihhhh aku dh tak sabo nk buat keje terjal. Hahaha astaghfirullah niat dh jahat haha tarik balik tadi. Tahun nihhh duit raya pon dh tk mcm dulu maklumlah dh anak dara en ? Dh beso smpai ada org ckp " ehh, nihh dh kawen eh ? Kalau ada anak nihhh mesti lawo2 " amboi aku bru nak SPM tahun depan --' hahaha tapi kalau ada jodoh aku setiaaa tunggu si bangla tuuhhhh. Kalau takde jodoh aku kawen ahhh dgn bangla lain ennn? Hahaha takpe le . Kejap lagi dh nk dkat perikse like what sekejap siaaa masa berlalu sedo2 je dh nak akhir tahun. Hahaha kadang2 en aku terfikir kalau lah en esok aku mati ada tak org tau apa yang aku nak ? Apa yang aku sruh buat ? Apa yang ada dalam hati aku ? Allah hai  takut KEMATIAN tuuu heee :') biarlah dipanjangkan usia dlm kebaikan .kalau boleh lah kan aku nak dulu dari family aku wluwpon aku ni takde ahh baik mane. Atleast aku tknk aku tesiksa bilaaaa ibu ayah adik2 aku takde :') nauzubillah lah heee takot tapi Ya Allah jauhkan . Di doakan semoga panjangkanlah umur semuanya.. Eh eh jauhhhnyaaaa smpai sini ok ahhhh ctersenanye aku nak tunjuk gamba raya tapi tak boleh nk upload dh knp tktau le tab nihhh. Ok le , smpai sini je aku punya rintihan. Haha selamat hari raya maaf zahir dan batin :) thanks and assalamualaikum.

Kalau Suka Entry Ni , Like Je !

Thursday, 10 July 2014

K A R M A

 

Assalamualaikum hm hm dah lama tak berblog nii kan? Dulu,aku rajin start dh mula membeso nihhhh. Maaf lah ampun maaf dipinta :') Nak raya lagiponnn haha raya 2014. Dh beso dohhh akuuu form4 dhhh. Haha tapi perangai still mcm budkbudk.Aku sihat je takde sakit ponnn. Sakit alaaa pekara biasa. Ingat tak aku pernah cerita pasal 'Insan bernama kekasih' yes. Muhd Nurafiq Danish Bin Khirualadin :) hahaha dah empat tahun dhhh. Dari aku tolong dia dgn rahmah then dia clash kapel dgn aku then klash lagi then kapel lagi tinggalkan akuu then getback. Wow? Nmpak kan? Kalau tak kahwin samasama tktaulahh nk ckp apa? Act, tahunnihhh duadua pindah sekolah. So,mmg cptlahhh hubungan kiteorg renggang. Hm hm aku still mengharap dia JODOH aku :') tapi di suka org lain org tuuu pon kemungkinan besar suka dkat dia :') takpe aku kuat lah.  Mungkin dapat yang lagi baik. Takpon mungkin Allah kata bila kita dah sayang seseorg Allah mmg akn bagi kita dugaan kan? Kadangkadang nak menangis bila ingat kan dia tapi tkpe sabar tu kan indah. Smile is myway. Hmhm nak ckp dia tak fhm akuuu. Tapi tapi takkan perempuan tuuu takde perasaan mcm aku :') tak penah fkir kan sedih aku. Mmg aku ngaku ahh susah nak lupakan afiq. Gilaaa kau. Aku suka dia start aku form1 kot. Aihhh,lelaki kan? Mana penah nak perasan hmhm tapi aku percaya karma tuuu wujud :') karma tu In Shaa Allah berpihak pada aku yg dh lama setia nihh smpai lelaki lain dtg ponnn aku tk pndg. Nmpak tak betapa hebat panahan dia. YaAllah,aku beserah padamu jika dia jodohku rapatknlah hubungan kami. Jika bukan jodohku jauhkanlah dia drikuu :') Semoga satuhari nanti dia akan rsa kesakitan yg sdg aku alami :'( kepada Ifa kita tknk gaduhgaduh dh besar dh boleh pkai otak. Harap awk fhm  smuanya :) kepada awak pulak saya berdoa agar awk berlembut hati semula untuk menerima saya seaadanya :') Amin. Thanks and Assalamualaikum.

Kalau Suka Entry Ni , Like Je !

Thursday, 28 March 2013

Palinggg bestttttt --'


Assalamualaikumm , haiii pakcik makcik yang belummm tuaaa :D 

Erhh , dahh lame tak post kann ? Rinduuu letteww , budak hostel macam nihh ahhh . Ade mase baru update -.- K , amacam cuti seminggu ? Huhh -,- Bagi akuu bestttttttttt gilaaaaaaaaaaaaa bapak ahhhhhh . Haha , why ? k , firstly akuu hanggg ngan MEM akuuuu  beramai -ramai *maklum lahh firstime hang with kawan ramai II . shuuuuttt , jangan pertikaikannnn ;) Btw, best gilaaa hang ngan dieoranggggg -.- 

Diaaa kawan akuuu paling terejal ahhh ;) Izzarozahamzahhh . 
Act , ramai lagyyyy :)

haha , Izzarozah kate akuuuu SAKAI 

Diaaa , akuuu , kamii sukaaa gilaaa buat MUKA -.-
Diaaa twin kitaaaa -.- 

kamiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii comelll -.-
Bestieee hujung nyaawaaa :D 

Karokkkkk paling besttttt :)

Huh , Andai dapat kuundurkan putaran duniaaaa . Haihhhhh --' k, lupaakan . habes ceritaa pasal tuhhhh -.-okayyyy . Secondlyyy , akuuu tidur at rumahhh mem akuuuu :P kiteoranggg berempatttt :D mmg buat atok gilaaa ahhhh kat rumahhh diaaaa . kiteorang buat PARTY ROCK --' best gilaaaa . 2 hari 1 malam at umah diaaaa paling bermakna bagi akuuuu :) Gamba LIMITED EDITION . akuu baru belajar naek motor . hee ~
akuuuuu jakuuunnn gilaaaa time tuhhhhh . smpaii nak masuk sungaiiii -.- Btw , idupp at kampunggg bestt gilaaaa ;) Feel this momentttttt -.- Likeee what Ilove itttt <3 rasenyaaaa nak lagiiiii stay at rumahhhh diaaaa . Ibuu ngan ayah ponnn kenal mem akuu tuhhh . diaaaa kawan akuuu duniaaa akhirattt . Ohyeaa , sebelumm telupaaaaa kenalkan :) Muhd Azhar Bin Hanapi .

Why so serious , bro ? 
haha , Fake relay akuuuuu . Member akuu dari form1 . haha --' hope kitaaa jadi kawan sampai bilaII :D kbyeee , Assalmualaikummm :)




Kalau Suka Entry Ni , Like Je !

 
Segala Catatan Di Blog Ini Milik Ainur Baiduri Batrisyia